Pàgines

diumenge, 3 de juliol de 2022

La Maleta Ciutat

 Cap a final del primer trimestre vam assistir a la presentació de la nova maleta pedagògica que van preparar al CRP de l’Hospitalet...

I ens van oferir la possibilitat de portar-la a la nostra escola i fer tot un treball sobre la ciutat a través de diferents llibres i contes. Aquesta maleta apropa la ciutat als infants, anant més enllà de l’edifici on viuen o el de la seva escola.

La maleta compta amb 18 llibres destinats a diferents edats des d’infantil fins a 6è de primària.  I la comissió de biblioteca va  proposar de P-3 fins a 6è  aprofitar aquests contes i llibres per parlar de tots aquells temes que relacionem amb les urbs: aglomeracions, grans edificis, l’entorn sonor...i altres temes socials que ens han permés treballar de manera directa la nostra ciutat:     L'HOSPITALET.

 Des de la biblioteca vam fer una selecció i una recomanació als diferents nivells i a la festa de l'escola vam poder gaudir del resultat de tot aquest treball que es va fer durant el segon trimestre.


Amb aquest projecte hem conegut més la nostra ciutat, però també hem pogut parlar i reflexionar sobre temes socials que es donen al nostre entorn com: la pobresa, la diversitat cultural, la immigració, el pas del temps i la cura de l'entorn i del medi ambient.

Aquí us deixem un petit video amb més imatges...


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada