Pàgines

dijous, 14 de juliol del 2022

Bon estiu!!!

I després de tots aquests mesos... ha arribat el moment de dir-nos fins al curs vinent!!

Hem passat un curs únic i diferent però ple d'il·lusió, resptes, esforç, feina, aprenentatge i molta alegria per tornar de mica en mica a la normalitat.

Fa dos cursos el vam començar així...


l'espai de la biblioteca es va convertir per un temps en una aula per un grup de 4t.

Aquest curs 2021-22 el vam començar millor, però encara amb algunes restriccions; tot i això, mai hem deixat de funcionar i ho hem fet de maneres diverses, adoptant diferents solucions per apropar la lectura i el coneixement als nostres infants.

Des de la comissió de la biblioteca vam pensar que era  bon moment per aturar-nos i reflexionar sobre diferents aspectes i veure la nostra realitat i les nostres necessitats. 
Després de fer un estudi i de buscar un assessorament exterior, vam presentar a l’Equip de Gestió i a l’Equip de Mestres un projecte d’actualització amb unes accions a realitzar a la biblioteca per tal d’aconseguir un canvi en l’aspecte i en la funcionalitat d’aquesta.

El grup que formem part de la comissió  sabíem que aquesta tasca no seria fàcil, però la il·lusió, la confiança que ens ha donat  l'equip directiu i les ganes de millorar i actualitzar la nostra biblioteca ha fet que moltes d'aquestes accions s'hagin pogut fer durant aquest  curs.

Aquestes són algunes de les accions que hem dut a terme: esporga de llibres i material obsolet, endreça i tria de l'històric, fons amb les nostres publicacions,  una nova classificació dels llibres de coneixements per temes, elaboració de "caixes " temàtiques (Castanyada, Nadal, Sant Jordi...)...

P:\1.1 ASPECTES ORGANITZATIUS GENERALS\4.1 BIBLIOTECA\00Curs 2021-22\biblio2021-22 Bea\Actualització biblioteca\20220706_101109.jpgTots els punts del nostre projecte no ha estat possible dur-los a terme, però continuarem treballant el proper curs!!BONES VACANCES!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada