Pàgines

dissabte, 15 de gener de 2022

El Monstre de colors


Els nens i nenes del Cicle de Petits han començat aquest segon trimestre anant a veure l'espectacle del Monstre de Colors (adaptació del conte de l'Anna Llenas).


Anna Llenas és autora, il·lustradora, dissenyadora gràfica i directora d'art. 
El monstre de colors va ser el seu primer àlbum que va signar com autora i il·lustradora, al que seguirien altres llibres com Diari de les emocions, T'estimo (quasi sempre), Si jo fos un gat...i molts més.


EL MONSTRE DELS COLORS

En aquest àlbum, el protagonista és un monstre ben diferent als altres, aquest no fa por i no sap que li passa, té un garbuix d’emocions i ara toca desfer l’embolic. Una nena l’ajudarà a diferenciar i separar les diferents emocions.

Aquest conte ens ajuda a treballar i identificar les diferents emocions a partir dels colors i donarà peu a fer petites reflexions de com ens sentim i quines emocions hem experimentat.A la nostra biblioteca tenim uns quants llibres d'aquesta il·lustradora:

El nou àlbum il·lustrat d'Anna Llenas és: La Joia Interior 


"Tots naixem amb una joia al nostre interior. És el nostre ésser, el nostre jo vertader, la nostra essència, el més preuat que tenim. Però a mesura que anem creixent, el món ens anima a mirar cap enfora i no pas cap endins, cap a les nostres necessitats, emocions, sentiments...I és així com ens anem desconnectant. Podem passar-nos la vida sencera buscant allò que un dia teníem i que vam perdre. Podem emprendre el camí de la consciència, del creixement personal, on la motivació sigui trobar les respostes dins d'un mateix, més que agafar-les des de fora. Si cuidem i cultivem la nostra essència, podrem recuperar la nostra autoestima i el nostre valor perduts, i, davant els girs i els cops de la vida, ja mai no estarem sols, perquè per fi ens tindrem a nosaltres mateixos. 

Un llibre meravellós que agradarà igualment a grans i a petits."(ressenya del llibre)

Si esteu interessats en saber més d'aquesta autora cliqueu a sobre del seu nom i anireu a una pàgina a on trobareu coses sobre ella, els seus llibres, recursos, el seu blog...Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada