Pàgines

diumenge, 8 de març de 2015

RECOMANACIONS!

Aquests dies  a l'entrada de l'escola us presentem altres llibres bonics i interessants pels nens i nenes de 3 a 7 anys.


Entre aquests llibres podem trobar:

EM FA POR LA FOSCOR!
Autora: Karen Sapp
Editorial: Pirueta, 2009
A partir de 4 anys.

 Tots els óssos donen la benvinguda a la lluna nova... tots llevat d'un. La Petita Óssa Polar té molta por de la foscor! Està trista i es perd tota la diversió. Hi ha algú capaç de fer-li superar les pors? Aquest llibre amb textures i brillantors fascinarà els petits lectors amb les se ves meravelloses il·lustracions, una història deliciosa i una magnífica sorpresa!

SALVAJE
Autora: Emily Hughes
Editorial: Zorro Rojo, 2014
  (si voleu saber més d'aquest llibre cliqueu a sobre del títol i anireu al blog de abracadabrallibres)UNA MICA PERDUT
Autor i il·lustrador: Chris Haughto
Editora Catalana: Pepa Montano
Traducció: Victoria Pradilla
Editorial: Milrazones
Aquest àlbum il·lustrat és un àlbum que recomanem per a primers lectors perquè té molt poca lletra i les imatges parlen per si soles.

 Un petit mussol, s’adorm a la seva branca i cau al terra, perdent a la seva mare de vista. Un esquirol que estava per allà, baixa a preguntar-li si està bé i el mussol respón que s’ha perdut. Amb l’ajuda de l’esquirol, busquen a la mare per tot el bosc. L’esquirol segons les definicions que fa el mussol li va suggerint diversos animals que podrien ser la seva mare. Fins que apareix la granota, que com coneix a la seva mare, els ajuda a arribar fins on està ella
(si voleu saber més d'aquest llibre cliqueu a sobre del títol).


I d'altres...Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada