Pàgines

diumenge, 22 de gener de 2017

Lletres a les aules

A principi de curs, vam sol·licitar una activitat que ofereix l'Institut de les Lletres Catalanes que es diu Lletres a les Aules.
Lletres a les Aules és un programa de foment de la lectura i de promoció de la literatura que permet apropar l' alumnat al fet literari, millorar la comprensió lectora com a eina fonamental per accedir al coneixement, estimular i potenciar l’habilitat lectora i el coneixement de la llengua.
Lletres a les Aules disposa de dues modalitats: Autors a les Aules i En Veu alta.

I nosaltres hem tingut molta sort i ens han concedit la modalitat d'autors a les aules i ens visitarà en David Cirici autor d'un dels llibres inclosos a la LLiga dels LLibres: "El vol de l'oreneta". Però també d'altres com "Molsa" que han fet lectures nens de l'escola.
La visita serà cap el maig però ens alegra molt comunicar-ho!!

Aquí us deixem l' enllaç al seu bloc http://davidcirici.blogspot.com.es/

I també us deixem l'enllaç a un capítol del programa  "Ànima", que el 22 d'abril de 2013, vigília del dia de Sant Jordi,  van entrevistar a tres dels escriptors premiats de l'any: Sílvia Soler (Premi Ramon Llull per "L'estiu que comença"), David Cirici (Premi Edebé infantil per "Molsa") i Ada Castells (Premi Unnim Sant Joan per "Pura sang").


 - cap

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada