Pàgines

dimarts, 30 de gener del 2024

Dia escolar de la No Violència i la Pau, 30 de gener de 2024

Amb motiu del Dia de la NO violència i la Pau, i amb el moment actual que vivim, des de la biblioteca hem pensat que és un bon moment per aturar-nos una mica i reflexionar.

En aquesta exposició hem volgut mostrar diferents llibres, no només els que parlen de guerra, sinó també els que parlen de pau, de drets, de resolucions de conflictes i de les persones que han de fugir d'una guerra.Banderes blanques per a la infànciaAquest Dia de la Pau, des d’UNICEF, ens animen a mostrar una bandera blanca al centre educatiu pel dret de tots els nens, nenes i adolescents a viure en pau i pel respecte de les escoles com a entorns segurs per als qui estudien i hi treballen.

I a la nostra biblioteca hem hissat una bandera blanca per sumar-nos aquesta iniciativa...


Al llarg de la història i arreu del món, els éssers humans hem escollit diferents imatges i gestos per representar la pau. Els hem dotat de significat, com el cas de la bandera blanca i el colom de la pau.

I en aquest dia, us volem recomanar aquest llibre...Aquest fantàstic llibre, creat amb la lletra de la immortal cançó de John Lennon i il·lustrat per Jean Jullien, s’atreveix a imaginar un món en pau.

"Acompanyem a un petit colom al llarg d’un viatge en el qual difondrà un missatge de pau i tolerància entre els ocells d’arreu del món, de totes mides i formes. Creat en col·laboració amb Amnistia Internacional, aquest llibre tan emotiu gosa imaginar un món ple de pau. Imagine és una declaració poderosa, escrita amb tot l’amor per la humanitat i el seu futur."
I aquí us deixem l'enllaç a l'entrada del curs passat a on trobareu més llibres sobre aquest tema...


(cliqueu a sobre per anar a la pàgina)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada