Pàgines

dilluns, 3 de juliol del 2023

Un estiu per gaudir també llegint!

Un any més, arriben les vacances...un moment especial en el que us animem a que la lectura formi part de les opcions d'activitats de lleure que podeu escollir a fer aquest estiu!!

Algunes IDEES per FOMENTAR LA LECTURA entre els més petits de casa...


Donar exemple... Els nens i nenes són grans imitadors, per això; aprenen més  del que veuen fer, que del que senten dir.
Fem que sigui divertit...que sigui un joc més.


Proposar, no imposar... Cal respectar els seus gustos i interessos. Deixem-los escollir què volen llegir...


Omplim-los de llibres! tenir molts llibres a casa, de tota mena i temàtica, en un lloc al seu abast, farà que quan tinguin el desig de llegir, ho puguin fer.


Racó de Lectura...un espai agradable, on estar còmodament!Els còmics també són lectura!Qualsevol moment, lloc o postura és bo per llegir.


I sobretot... No fer de la lectura una obligació fem que sigui un premi: regalem llibres o moments junts al voltant d’un conte.

Les recomanacions que us fem des de la biblioteca per l’estiu estan plenes de bones vibracions, somriures i jocs que us faran gaudir de la lectura!!

I per si voleu més recomanacions, les Biblioteques de L’Hospitalet enceten l’estiu amb tot un ventall de lectures recomanades pels diferents cicles d’educació primària i secundària, incloent-hi també l’etapa infantil.  Aquest és el segon any que es duu a terme aquesta iniciativa per fomentar la lectura entre els infants i on també s’impliquen escoles i famílies.


BON ESTIU I BONA LECTURA!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada