Pàgines

dilluns, 13 de març del 2023

Jornada “Som Dones”

Sota el lema “Som Dones” aquest 8 de Març l’escola ha tornat a viure una jornada reivindicativa per continuar educant en el valor de la igualtat. Com a comunitat educativa ens hem aturat per reflexionar i continuar caminant cap a una societat més igualitària.

I com cada any per celebrar aquest dia hem preparat una exposició amb els llibres que tenim a la nostra biblioteca que ens ajuden a reflexionar i parlar sobre aquest tema, no només avui, si no durant tot el curs.


Aquest és el llibre que hem triat, enguany, per celebrar el Dia de la Dona. L'autora és Jeanette Winter. El llibre explica el que va fer a Kènia, el seu país, aquesta dona, Wangari Maathai:


Amb aquest llibre els infants sabran que Wangari va existir de debò, que va fer una feina immensa plantant arbres amb la col·laboració de centenars de dones del seu país, i que va ser empresonada per el govern de Kenia que l'acusava de conspiració. Anys més tard  va ser parlamentària i ministra de Medi Ambient. 
Va morir el 2001, després que la seva tasca fos reconeguda pel món amb el Premi Nobel de la Pau, l'any 2004.


I aquí us deixem una tria de llibres que fan referència a la igualtat de sexes, o als drets de les dones, al treball femení... d'anys anteriors. Si cliqueu al damunt veureu l'entrada que vam publicar al seu moment:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada