Pàgines

dimecres, 6 de maig de 2020

L'arbre dels desigs

En totes les cultures hi ha arbres que reben veneració i són motiu de culte i festa. En la tradició celta, es reverencia el roure i l’alzina; en la grega i la romana, el pi, l’olivera, el xiprer i el llorer; en la germànica, el til·ler, el faig i el freixe, i en l’eslava, el bedoll.
L'1 de Maig és la data en que es celebra una tradició centenària arrelada a molts indrets però d'origen incert on moltes persones lliguen a les branques d'un arbre cintes, notes, retalls de roba... amb els seus desitjos.


  "L’arbre dels desig" ens explica seguint els pensaments i les converses d’un arbre( un roure)  els fets que van ocórrer els dies previs a l’u de maig.

Al barri on està l’arbre dels desigs hi han viscut des de fa molts de temps famílies vingudes d’arreu del món, italianes, xineses, espanyoles, africanes. Tot sembla estar en ordre, però un bon dia s’instal·la una família musulmana i aquí és on comencen els problemes perquè la comunitat (o una part d’ella) no els accepta.                 

És una història bonica i emotiva per reflexionar sobre l'amistat i els conflictes.

Si aquests dies voleu gaudir en el vostre racó de lectura aquest llibre us emocionarà  i  agradarà als més grans de l'escola i també als vostres pares.

Aquí us deixem més racons de lectura que ens han arribat...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada