Pàgines

dimarts, 14 d’abril de 2020

Va de llibres...

Aquí us deixem enllaços de recomanacions de lectures:

  • Guia de lectures recomanades Sant Jordi 2020 de Jaume Centelles La invitació a la lectura.

I compartim amb vosaltres aquests tres contes:

La Vocecita: una història divertida on el protagonista, un camaleó, just en acabar de fer caca, veu que no hi ha paper. Però…cap problema! Molt a prop i troba uns calçotets vells i foradats, així que decideix eixugar-se amb ells.
És un conte realment divertit!!
La edat recomanada, com sempre, difícil de dir! Per nosaltres els contes van dels 3 als 99 però si hem d’acotar una edat…per el cicle de mitjans i grans.
!Mamá puso un huevo! o cómo se hacen los niños: és un llibre molt divertit per poder parlar i explicar d'on venen els nens.
Aquest conte tracta el tema de la reproducció humana de la forma més científicament divertida que hem trobat.
Pel que fa a l'edat recomanada tot depèn de l'infant però el situem més per mitjans i grans.

Yo mataré Monstruos por ti: és un conte que ens presenta una història metafòrica sobre la por dels infants i que acaba amb un final molt bonic.
Tracta dos temes importants:  la por dels petits a la nit i als monstres i la relació pares-fills(el vincle afectiu que aporta als fills la seguretat que necessiten per enfrontar-se a les seves pors, entendre-les i superar-les).

La Martina i una nena-monstre, l’Anitram són les protagonistes i les dues pateixen por nocturna. Tot i que viuen en móns diferents quan es fa fosc i arriba la nit, la Martina té por dels monstres i l’Anitram dels humans. I seran els pares de les protagonistes qui faran un paper important tranquil·litzant les seves filles.

Aquest conte el situem més a infantil.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada