Pàgines

diumenge, 24 de novembre de 2019

Santa Cecília!!!

ARA VA DE MÚSICA...


El dia 22 de Novembre és Santa Cecília Festa de la Música!! I a la biblioteca també l'hem celebrat.
Durant tota la setmana a dins de la biblioteca hem pogut gaudir d'un racó amb llibres i contes relacionats amb la música.

Entre aquests llibres hem rescatat: El violí d'en Patrick No és ben bé una narració però és una autèntica alegria de viure la que s’escampa en aquest llibre que reivindica l'art i la música per crear un món més bonic, més amable i més acollidor!!

Les il·lustracions són d’en Quentin, conegut sobretot per il·lustrar els contes de Roald Dahl. Sota un traç que sembla ràpid i descuidat, s’amaga una tècnica precisa i estudiada que aconsegueix transmetre espontaneïtat, lleugeresa, frescor i molta expressivitat.“Una vegada hi havia un noi que es deia Patrick. Un dia va sortir de casa per comprar-se un violí. I en una paradeta d'un mercat va comprar un violí molt especial.
El món pot ser un lloc molt gris, molt seriós, molt pobre però quan en Patrick toca el violí, passen les coses més increïbles: els peixos comencen a volar, les vaques ballen i dels arbres creixen pastissos en lloc de pomes. I de sobte fins i tot les persones més tristes somriuen i mil focs artificials esclaten al cel!!
Aquest conte ens demostra com necessitem la música, la fantasia i les històries  per fer que el nostre món sigui un lloc més bonic i divertit. Un lloc millor!!

A P-3 aquesta setmana el van triar a la biblioteca i després d'escoltar i veure aquesta bonica història  també van dibuixar allò que els transmetia la música del violí d'en Patrick.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada