Pàgines

dissabte, 18 de maig del 2019

MOSTRA JOCS FLORALS/19

Com cada any, un dijous de maig celebrem al Centre Catòlic la "Mostra dels Jocs Florals” corresponents al curs i la gaudeixen els nens i nenes de 4t a 6è amb alguns mestres de l'escola. També es convida als nens i nenes de 3r per tal que es vagin fent a la idea pel proper curs.

En aquest acte es lliuren els premis dels Jocs Florals de l’escola. Per la celebració es fa un muntatge teatral i musical( amb els nens i nenes del taller d’Expressió, del taller de Dansa i de l’estona de música) a partir dels textos guanyadors o d’alguns fragments d’ells.
 En acabar, s’anomena el títol de les obres guanyadores i el nom de l’autor/a i se li lliura el premi: una flor.

 Enguany, com a any especial pels 50 anys de l’escola, hem tingut el goig de celebrar-lo al teatre Joventut  acompanyats de les famílies. Ha estat un acte molt emocionant i emotiu!!!!


 
 
 MOLTES FELICITATS ALS NENS I NENES PREMIATS!!!!

 
 
 
 
Moltes felicitats als nens i les nenes que van participar a la mostra pel seu fantàstic treball i a les mestres que van estar al capdavant de la mostra: l’Anna López, l’Amanda i la M.Àngels. 

I també moltes felicitats a tots els/les mestres del cicle dels grans per tot el treball de motivació i d’acompanyament dels nens i nenes en apendre en expressar-se per escrit.
Un dels textos premiats, el del Martí Folch i Roda(de la classe de 6è) el vam presentar als VI Jocs Florals de Catalunya i ha estat guanyador de la fase territorial!!!!
 I passa a la final de Catalunya, que tindrà lloc el proper 15 de juny.

Moltes Felicitats Martí!!!! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada