Pàgines

dijous, 24 de maig de 2018

Oriol Canosa

La setmana passada ens va visitar  l'escriptor Oriol Canosa autor de l'illa de Paidonèsia un dels llibres de la Lliga dels llibres.


L'Oriol a més de ser autor de literatura infantil també és llibreter, a l'any 2014 va obrir amb les seves sòcies la llibreria Pebre Negre( llibreria que vam visitar fa poc). Ha publicat els contes La casa del professor Kürbis (Baula / Edelvives, 2013) i Apa! Et penses que ens ho creurem? (Cruïlla, 2015). També ha publicat la novel·la infantil L'illa de les cartes perdudes (Babulinka, 2014) i ha col·laborat en les revistes Petit Sàpiens, Cavall Fort i BarçaKids. A banda de les publicacions destinades al públic infantil, és l'autor d'una Guía de bolsillo para personas inquietas(Intermón, 2009) sobre temes socials i ambientals i durant anys va escriure un article setmanal al blog Donantdades sobre aquests temes.
També volem felicitar als nens i nenes de la classe dels Éssers Fantàstics perquè la setmana passada van passar a la següent ronda de la lliga dels llibres però que com aquesta setmana estan de colònies no han pogut continuar amb la seva participació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada