Pàgines

diumenge, 10 de desembre del 2017

"Wonder" un fenomen editorial...

Coincidint amb l’estrena de la pel·lícula Wonder a Catalunya, l’editorial La Campana publica una nova edició del llibre de Raquel J. Palacio que va publicar el febrer del 2012 en el qual es basa la pel·lícula. El llibre ha estat un dels èxits editorials a casa nostra amb més 150.000 exemplars venuts en català i més de 6 milions arreu del món.


August (Auggie) Pullman ha nascut amb una greu deformació a la cara i s’ha hagut de sotmetre a tantes operacions que no ha pogut anar mai a l’escola; fins ara, que té deu anys i està a punt de començar cinquè a l’escola Beecher. Si alguna vegada heu sigut nous, ja sabeu que dur que és… Doncs imagineu-vos com deu ser quan tens una cara com l’August. ¿Aconseguirà que els seus companys l’acceptin com un més, encara que sigui el nen més estrany que han vist mai?


  «El que fa que aquesta novel·la sigui tan extraordinària i tan deliciosa és la insòlita generositat amb què R.J. Palacio ens explica la vida de l’Auggie. El resultat és una història preciosa i divertida –i que de vegades et fa plorar a llàgrima viva– sobre una transformació silenciosa.»

The Wall Street JournalÉs una preciositat de llibre que gaudireu tota la familia!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada