Pàgines

divendres, 20 d’octubre del 2017

Llibreria Al·lost... El Punt

A finals del passat curs, i dintre del seminari de biblioteques escolars del CRP de l'Hospitalet en el que participem cada any, vam fer una visita a la llibreria Al·lost.

A la llibreria Al·lots vam trobar un espai amable i acollidor per trobar els nostres llibres amb les recomanacions de la Paula i l'Helder( els llibreters) i a on trobareu també activitats per tota la família: xerrades, visites...
A nosaltres ens va agradar molt i segur que a vosaltres també us agradarà si aneu a fer una visita!!


 Doncs nosaltres vam fer algunes adquisicions per les maletes viatgeres d'aquest curs i també alguns llibres per la nostra biblioteca. Un d'aquests llibres va ser:


Resultado de imagen de llibre el punt

De vegades escoltem a les classes: jo no en sé, a mi no en surt, no sé fer-ho bé, a mi no em sortirà... És important reforçar l'autoestima i animar als nens davant de l'esforç que suposen certes tasques perquè tots sabem fer!!!
  Doncs aquest llibre és una bonica faula sobre l'esperit creatiu que tenim tots al nostre interior. L'autor ens fa una petita espenta a tots aquells que tossudament ens entestem que no sabem o que no podem expressar-nos artísticament, i ens anima a tots a "fer la nostra marca".

I aquesta setmana els nens i nenes de P-5 ho han explicat a la classe i mireu que han fet...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada