Pàgines

divendres, 2 de juny del 2017

IV Jocs Florals Escolars de Catalunya


Resultado de imagen de jocs florals escolars


Mercè al suggeriment insistent de la inspectora de la nostra zona, na Montserrat Cerdà que desprès de llegir-se els textos seleccionats dels llibrets dels nostres Jocs Florals dels anys 2015 i 2016, ens va alenar a que participéssim en els Jocs Florals de Catalunya, on no havíem participat mai, sobretot per manca de temps; enguany, el IV certament, hem fet l'esforç.

I, de de bo de bo, que ha pagat la pena...,oi dà...!!!

Dels tres textos que com a màxim, seguint les bases del certament, podíem presentar-hi, dos van quedar finalistes de la fase de la nostra ciutat i vam passar a la 2a fase, anomenada territorial.
A l'acte oficial de lliurament de premis d'aquesta segona fase van poder assistir-hi els dos nens, llurs pares i una mestra de l'escola: la Laura Alcaraz una gran mestra a més d'una voraç lectora apassionada del gust per llegir i el gust d'escriure dels infants.
Els infants: la Carmela Mendía de la classe de 6è de "Com passa el temps...!", amb el poema "Recordo". I el poema d'en Joan Sa Da Costa de la classe dels Radiofònics de 5è, amb el poema "Les màscares".
En el cas del Juan, a més va tenir premi...!!!


Ambdós textos han passat a la fase final: la de tot Catalunya...!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada