Pàgines

divendres, 28 d’abril del 2017

Tres llibres per Sant Jordi...

Per aquest Sant Jordi hem fet tres adquisicions...
Petita a la jungla és un dels àlbums més bonics de la Marta Altés, una de les autores catalanes de llibre infantil amb més projecció internacional del moment. És una història tendra que ens ensenya que el món és un lloc gegantí, salvatge, meravellós i ple de reptes. I no importa com siguis de petit, només has de perdre la por i alimentar la teva curiositat per aconseguir tot allò que et proposis.
 La gran fabrica de paraules  un  àlbum il·lustrat de l'Agnès de Lestrade i  il.lustrat per la Valeria Docampo. Un regal a on tot és bonic: les il·lustracions, la història, les frases, les paraules , etc
   Així comença aquest conte:
"Hi ha un país on la gent gairebé no parla. 
És el país de la gran fàbrica de les paraules"
 Hi ha un país on la gent gairebé no parla. En aquest país les paraules s'han de comprar per poder-les pronunciar i algunes, les més importants, són molt i molt cares i només estan a l'abast dels més rics. 
 L'Oriol necessita paraules per poder obrir el seu cor a la bonica Ariadna. Però, quines por triar? Perquè per dir el que li vol dir a l'Ariadna, li caldria 
una fortuna! No es pot equivocar...Un camí de flors de JonArno Lawson i Sydney Smith és un àlbum il·lustrat sense paraules que explica la història d’una nena que va camí de casa amb un pare despistat amb el telèfon mòbil. La nena ens recorda a un personatge de conte molt popular.

Una història visual on les paraules no resulten necessàries per reflectir una enriquidora experiència infantil carregada de matisos a on els infants podran entendre com va allò de les múltiples perspectives i lectures. .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada