Pàgines

diumenge, 17 de gener del 2016

MOLTES GRÀCIES!!

Ja fa un parell de cursos que des de la Biblioteca vam demanar la participació i ajut a les famílies. Per tal de que participéssim en algunes de les moltes tasques que es fan a la Biblioteca.
 Per fer una mica de història: es va iniciar un grupet que venien els dijous, recordem a la Xesca (mare de 6è),  l'Encarna(mare de 6è) , l' Anna( mare de 3r), la Lola (mare de 6è) , la Susana(mare de 5è i p-5) i pot ser algú més, però la memòria ja ens falla. El temps passa i el grup ha anat variant, per canvis en la situació laboral de la qual cosa ens alegrem. No hem d'oblidar, també, un munt de gent que va fer possible el desmuntar i muntar la Biblioteca per poder posar el parquet, etc.

Ara per ara, el grup dels dijous continua trobant-se de 9 a 10.30 i en la disponibilitat de cadascú. Fem tasques de folrar, endreçar, reparar, etc i unes petites xerradetes, 
En aquests moments som: la Susana que es manté, la Lola (mare de 5è) , la Yolanda (mare de 5è),la Bea (mare de p-5), la Susana (mare de p-4), la Lídia(mare de p-4), la Rosario(mare de p-5) i la Dolors( mestra encarregada de la Biblioteca). Us animem a qui vulgui venir i pugui, a afegir-se, no cal que sigui amb compromís de continuat.

I volem aprofitar per agrair a totes aquestes mares i a la resta de famílies que col·laboren amb l'escola la seva dedicació!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada