Pàgines

divendres, 8 de maig de 2020

Com estem??

Estem vivint un període difícil i excepcional i els nostres infants poden estar preocupats davant les informacions que reben i que sovint no entenen.

Els nens i nenes detecten quan alguna cosa no va bé o quan els adults se senten insegurs o espantats i és important parlar amb els infants sobre les seves emocions i els seus neguits.

I quina millor manera per començar aquesta conversa que amb un llibre, un conte, una poesia...

L’Emocionari ofereix una oportunitat per descobrir, identificar i diferenciar les emocions i a dialogar sobre els seus sentiments


Emociones y Sentimientos un llibre de poemes plens de sensibilitat i emoció, d’un mestre de la literatura italiana, Roberto Piumini. Poemes que parlen dels sentiments i les sensacions, del cos i les seves diferents manifestacions: l’esternut, el singlot o el plor, la inquietud o el mal de panxa, les palpitacions o el rubor

El buit és un llibre que ens parla de la resiliència, o la capacitat de sobreposar-se a l’adversitat i trobar-hi un sentitLa vida és plena de trobades, i també de pèrdues.


L'art d'emocionar-te: Explora les teves emocions

Un recorregut a través de quaranta emocions expressades a través d'atractives il·lustracions, activitats i reflexions que ens ajudaran a explorar-les.
Aquest llibre ens convida a explorar les emocions que basteixen la nostra vida perquè, si bé tots nosaltres les experimentem constantment, no tots som conscients dels diversos matisos que les acompanyen. I conèixer-los és un art, un art que ens fa tenir una vida més harmònica, més plena.
Poesia dibuixadaSegur que n'hi han infants que no pateixen aquest confinament que estem vivint però d'altres poden estar més angoixats i irascibles i cal parlar amb ells i poder respondre les seves preguntes en un llenguatge clar i entenedor per intentar tranquil·litzar-los i acollir tots els seus neguits.

Aquí us deixem també uns contes que pot ajudar a parlar de totes les emocions que ens provoca aquest moment tant estrany i difícil  que estem vivint...Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada